OVER ONS

 

 

Wij hebben beiden een HBO opleiding tot social worker afgerond. Na onze opleiding zijn wij als raadsonderzoeker bij de Raad voor de Kinderbescherming aan de slag gegaan. Samen hebben wij over de 1000 onderzoeken afgerond. Onze specialisme ligt bij scheidings en omgangszaken. Te denken valt aan onderzoeken die te maken hebben met omgangsregelingen, zorgregelingen, het gezag en de hoofdverblijfplaats van kinderen. Bij deze onderzoeken hebben wij doorgaans te maken met ouders die in een zogenaamde ‘vecht’scheiding zitten. Wij hebben binnen dit kader ook meerdere bemiddelingsgesprekken, waarbij de focus lag op ‘samen als ouders tot een oplossing te komen’, mogen begeleiden naar een positieve uitkomst waar beide ouders tevreden over waren.

Bij elk bemiddelingsgesprek streven wij ernaar dat jullie als ouders samen tot een oplossing komen. Een oplossing die het beste bij jullie situatie past! 

Wij werken al jaren met mensen met verschillende achtergronden. Hierdoor hebben wij de benodigde interculturele ervaring en sensitiviteit mogen opdoen waar wij tijdens ons werk rekening mee houden. 

Bij Mediators & Coaches zullen wij jou begeleiden in het vinden van de meest optimale oplossing. 

Bij Mediators & Coaches zijn wij er ook voor het kind. Wij hebben door ons werkachtergrond enorm veel ervaring op het gebied van gesprekken met kinderen en werken met verschillende gesprekstechnieken. Mochten jullie als ouders zien dat jullie kind klem zit, maak dit bespreekbaar, zodat wij vanuit een neutrale positie met jullie kind kunnen praten. Wij zijn ook te benaderen voor adviezen m.b.t. het scheidingsboodschap naar de kinderen toe alsmede voor het voeren van deze gesprekken met het kind. 

Als Coaches begeleiden wij jou bij het behalen van jouw gestelde doelen op de manier die het beste bij jouw situatie past. Interne conflicten kosten veel energie en kunnen voor veel spanningen zorgen. Wij zullen samen met jou het innerlijke conflict aanpakken, zodat er weer harmonie en balans in je leven ontstaat.